Γωγώ

14 Ιανουαρίου 2018

ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΟ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕΡΟ ΚΡΕΑΣ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ

Ποσες ειναι οι φορες που  οταν μαγειρευουμε κρεας στην κατσαρολα δεν μας γινεται οσο μαλακο και ζουμερο πρεπει και οσο θελουμε;Η λυση ειναι οτι ΠΟΤΕ δεν βάζουμε ενα κρέας να βράσει γρήγορα και σε δυνατή φωτιά στην κατσαρόλα γιατι έτσι σκληραίνει.Χαμηλή φωτιά,σκεπασμένη κατσαρόλα και αρκετή δόση υπομονής μας δίνουν πάντα το ιδανικό φαγητό.Το σιγανό μαγείρεμα είναι ένα απο τα μυστικά της επιτυχίας του φαγητού ειδικά αν πρόκειται για κρέας.

…by Nikos & Symboyles.blogspot.gr