Ποσες ειναι οι φορες που  οταν μαγειρευουμε κρεας στην κατσαρολα δεν μας γινεται οσο μαλακο και ζουμερο πρεπει και οσο θελουμε;Η λυση ειναι οτι ΠΟΤΕ δεν βάζουμε ενα κρέας να βράσει γρήγορα και σε δυνατή φωτιά στην κατσαρόλα γιατι έτσι σκληραίνει.Χαμηλή φωτιά,σκεπασμένη κατσαρόλα και αρκετή δόση υπομονής μας δίνουν πάντα το ιδανικό φαγητό.Το σιγανό μαγείρεμα είναι ένα απο τα μυστικά της επιτυχίας του φαγητού ειδικά αν πρόκειται για κρέας.

…by Nikos & Symboyles.blogspot.gr

Δείτε επίσης