Πολλές φορές όταν βράζουμε αυγά,πολλά απο αυτά σπάνε.Για να αποφύγουμε στο μέλλον παρόμοια κατάσταση,το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε είναι πρίν τα βράσουμε να τα αφήνουμε εκτός ψυγείου τόσο όσο χρειάζεται για να έρθουν σε θερμοκρασία δωματίου.Επίσης καλό θα είναι όταν φτιάχνουμε κάποιο γλυκό ή φαγητό γενικότερα να χρησιμοποιούμε αυγά σε θερμοκρασία δωματίου ουτως ώστε να μπορούν να αναμειχθούνκαλύτερα με τα υπόλοιπα υλικά της συνταγής.

…by Nikos & Symboyles.blogspot.gr

Δείτε επίσης