Γωγώ

30 Νοεμβρίου 2019

ΑΡΩΜΑΤΙΣΤΕ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ

Το γνωρίζετε οτι μπορείτε εύκολα να αρωματίσετε τη ζάχαρή σας και να δώσετε ξεχωριστή γεύση και χαρακτήρα στα ροφήματά αλλα και στα γλυκά σας;Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αποξηραμένο ξύσμα απο εσπεριδοειδή όπως πορτοκάλι,λεμόνι,μανταρίνι,περγαμόντο κλπ.Μπορείτε να αποξηράνετε το ξύσμα σας αφήνοντάς το για λίγα λεπτά στο φούρνο στους 100 βαθμούς στη λειτουργία του αέρα.Επειτα,για κάθε 150 γρ.κρυσταλλικής ζάχαρης,προσθέστε σε ένα βαζάκι 50 γρ.αποξηραμένου ξύσματος,ανακατέψτε καλά και κλείστε καλά.Αφήστε το βαζάκι για μερικές μέρες ουτως ώστε να μπορέσει να πάρει τη γεύση η ζάχαρη και είναι έτοιμο.Θα εκπλαγείτε απο το αποτέλεσμα!

…by Nikos & Symboyles.blogspot.gr