Συμβουλές1 min read
ΕΥΚΟΛΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΦΥΛΛΟΥ
Για να ανοίξουμε φύλλο ζύμης με ευκολία ,χωρίς αλεύρι και χωρίς να κολλάει στον πλάστη μας,αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να βάλουμε το ζυμάρι μας ανάμεσα σε 2 φύλλα λαδόκολλας ή πλαστικής μεμβράνης και χρησιμοποιώντας τον πλάστη το ανοίγουμε όσο θέλουμε.Εν συνεχεία βγάζουμε το πάνω μέρος της λαδόκολλας ή της πλαστικής μεμβράνης ,και αναποδογυρίζουμε τη ζύμη μας στο ταψί μας.Αφαιρούμε και το δεύτερο κομμάτι λαδόκολλας και είμαστε έτοιμοι!!!
…by Nikos & Symboyles.blogspot.gr