ΖΥΜΕΣΜΠΟΥΦΕΣ

ΣΦΟΛΙΑΤΙΝΙΑ ΑΛΜΥΡΑ!!!

ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ...ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΑ!!!

svg15
Μερίδες: 20 κομμάτια
Πολύ εύκολο

Συστατικά

  • φυλλο σφολιατας 1 φυλλο
    τυριά τριμμένα 1 φλυτζανι τσαγιου (πεκορινο,γραβιερα) η’οτι τυρια θελετε
    μπεικον 5 φετες ψιλοκομμενες
    παπρικα Λιγη γλυκια

Μέθοδος Εκτέλεσης

  1. Τοποθετουμε την σφολιατα σε στρωμενη απο λαδοκολλα λαμαρινα,και με ενα πινελο την αλειφουμε με νερακι,
  2. στρωνουμε σε ολη την επιφανεια του φυλλου τα τυρια
  3.  απο πανω το μπεικον,την παπρικα
  4. και στη συνεχεια το κοβουμε σε μακροστενες μετριες λωριδες
  5.  και τελος τις κοβουμε στην μεση. Μπορειτε επισης αν θελετε για πιο μικρα σφολιατινια να κοψετε σε τρια μερη την καθε λωριδα.
  6. Στην συνεχεια παιρνουμε καθε κομματι το στριφογυριζουμε 2 φορες
  7. και το βαζουμε στην λαμαρινα μας,συνεχιζοντας μεχρι να τελειωσουν τα κομματια
  8.  και τα ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο στους 170 βαθμους για 20 λεπτα στον αερα. Ειναι πεντανοστιμα για καθε στιγμη της ημερας, συνοδεψτε τα ακομα και με το ποτο σας..πιστεψτε με δεν θα μεινει τιποτα.
Hμερομηνία ανάρτησης συνταγής: 9 Μαΐου 2011