Βραζουμε τα ζυμαρικα μας,με τον γνωστο τροπο,και σε μια κατσαρολιτσα
βαζουμε να ζεσταθει το βουτυρο μαζι με το ροκφορ κομμενο σε μικρα κομματια,μεχρι να λιωσουν,
και στην συνεχεια ριχνουμε την κρεμα γαλακτος και ανακατευουμε σε μετρια θερμοκρασια,
μεχρι να εχουμε μια δεμενη σαλτσα-κρεμα.
Σερβιρουμε στα πιατα μας τα μακαρονια,απο πανω βαζουμε την σαλτσουλα,ριχνουμεφρεσκοτριμμενο πιπερι,ψιλοκομμενο μαιντανο και καλη μας ορεξη!!!
Hμερομηνία ανάρτησης συνταγής: 11 Αυγούστου 2011
Επισης μπορειτε να προσθεσετε και αλλου ειδους κιτρινα τυρια,οπως κασερι, κεφαλοτυρι,κ.λ.π γινεται πολυ νοστιμη σαλτσα.
ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Γαριδομακαρονάδα με Ούζο Πεντανόστιμη
Μακαρονοσαλατα Ευκολη Πεντανοστιμη σε 5' Κρύα Σαλάτα Ζυμαρικών Γρηγορη Καλοκαιρινη Σαλατα
ΚΟΤΟΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΞΙΝΟΜΗΛΟ