Μέθοδος Εκτέλεσης
- Σε λεκανη βαζουμε τον κιμα το ξυδι, τα κρεμμυδια,το αυγο,δυοσμο μαιντανο,
- και προσθετουμε το μουλιασμενο και καλα στραγγισμενο με τα χερια μας παξιμαδι,αλατι πιπερι,ριγανη,παπρικα το ελαιολαδο
- και αρχιζουμε να ζυμωνουμε τον κιμα μας,απο κατω προς τα πανω μεχρι να ανακατευτουν ολα τα υλικα καλα.Βαζουμε τον κιμα στο ψυγειο να σταθει τουλαχιστον μιση ωρα.Αν μπορειτε να εχετε ζυμωσει τον κιμα απο το προηγουμενο βραδυ θα ηταν ακομα καλυτερα.
- Παιρνουμε μερος απο τον ζυμωμενο κιμα και πλαθουμε μακροστενα μπιφτεκια.
- Λαδωνουμε καλα λαμαρινα του φουρνου μας τοποθετουμε τα μπιφτεκια
- και τα ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο με αερα στους 170-180 βαθμους μεχρι να παρουν χρωμα και απο τις δυο πλευρες..
- μπορειτε αν θελετε να τα ψησετε και στο γκριλ.Τα σερβιρουμε ζεστα με σαλατα εποχης,ρυζι,πατατουλες η'με λαχανικα.
Hμερομηνία ανάρτησης συνταγής: 27 Οκτωβρίου 2013
ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΑΦΡΑΤΑ ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ ΜΕ ΑΝΑΜΕΙΚΤΟ ΚΙΜΑ
ΜΠΙΦΤΕΚΙ ΓΕΜΙΣΤΟ ΤΑΨΙΟΥ
ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΓΕΜΙΣΤΟ