Μέθοδος Εκτέλεσης
- Σε λεκανιτσα ριχνουμε ολα τα υλικα εκτος απο το αλευρι,και ανακατευουμε
μεχρι να ενωθουν τα υλικα.
- Στην συνεχεια ριχνουμε λιγο λιγο το αλευρι
- ανακατευουμε μεχρι να εχουμε
μια μαλακη ζυμη.
- Την αφηνουμε ενα τεταρτο να σταθει.
Κατοπιν σε ενα μπολακι προσθετουμε λιγο ελαιολαδο και λαδωνουμε οταν
χρειαζεται τα χερια μας για πλασουμε τα κουλουρακια.
Παιρνουμε ενα μικρο σφαιριδιο το πλαθουμε μικρο κορδονι
- και το
κλεινουμε σε κυκλο η'το αφηνουμε ως εχει σαν μπαστουνακι (κριτσινι).
Τα τοποθετουμε σε λαμαρινα οπου εχουμε στρωσει λαδοκολλα τα πασπαλιζουμε με θυμαρι
- και τα ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο
στους 180 βαθμους στον αερα πανω κατω για 25 λεπτα(αναλογα τον φουρνο μας)
Hμερομηνία ανάρτησης συνταγής: 10 Ιουλίου 2013
ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΚΡΙΤΣΙΝΙΑ ΟΛΙΚΗΣ ΜΕ ΗΛΙΟΣΠΟΡΟΥΣ
ΛΑΔΟΚΟΥΛΟΥΡΑ
ΚΡΙΤΣΙΝΙΑ ΚΑΙ ΚΡΙΤΣΙΝΟΜΠΟΥΚΙΤΣΕΣ