ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ

ΑΘΕΡΙΝΑ ΤΗΓΑΝΙΤΗ ΜΕ ΚΡΕΜΜΥΔΙ

svg15
Μερίδες: 4 άτομα
Εύκολο

Συστατικά

  • αθερινα 1 κιλο
    κρεμμυδια 2 μετρια
    αλευρι
    αλατι
    λαδι για το τηγανι

Μέθοδος Εκτέλεσης

  1. Αφου πλυνουμε την αθερινα μας,την αλατιζουμε
  2. και την αφηνουμε στο σουρωτο να φυγουν τα ζουμια της.Στη συνεχεια καθαριζουμε
  3. και κοβουμε τα κρεμμυδια μας,σε χοντρες φετες.Εχουμε βαλει το λαδι να ζεσταθει και ριχνουμε 
  4. τα κρεμμυδια να μαραθουν.(προσοχη οχι να καουν,μαυρισουν).
    Στη συνεχεια τα βγαζουμε και τα βαζουμε
  5. σε απορροφητικο χαρτι.Αλευρωνουμε την αθερινα μας και την τηγανιζουμε.Την 
  6. βαζουμε σε μια πιατελα και απο πανω ριχνουμε τα κρεμμυδια.Τα ανακατευουμε με προσοχη να πανε παντου.
Hμερομηνία ανάρτησης συνταγής: 2 Σεπτεμβρίου 2010