ΠΙΤΕΣ

ΜΠΑΤΖΙΝΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ!!!

svg30
Μερίδες: 10 κομμάτια
Πολύ εύκολο

Συστατικά

  • κολοκυθακια 1 κιλο πρασινα τριμμενα στον τριφτη
    φετα 250 γρ.τυρι ψιλοκομμενη
    αυγα 4
    καλαμποκαλευρο 1/2 κιλο
    ελαιολαδο 1 κρασοποτηρο
    αλατι Λιγο
    πιπερι

Μέθοδος Εκτέλεσης

  1. Καθαριζουμε,πλενουμε τα κολοκυθακια και τα τριβουμε στο χοντρο μερος του τριφτη σε μια λεκανη.
  2. Προσθετουμε την ψιλοκομμενη φετα,
  3. ριχνουμε τα αυγα ελαφρως χτυπημενα
  4. και ανακατευουμε καλα το μιγμα.
  5. Αλατιζουμε ελαφρως γιατι εχει μπει η φετα,ριχνουμε το πιπερακι,
  6. και αρχιζουμε να ριχνουμε το αλευρι σιγα σιγα
  7.  μεχρι να σχηματιστει μια αφρατη ζυμη. Προσθετουμε το λαδι
  8.  και ανακατευουμε για τελευταια φορα
  9. και το αδειαζουμε σε λαδωμενο ταψι.
  10. Το ισιωνουμε να παει ομοιομορφα στο ταψι μας και ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο στους 180 βαθμους στον αερα μεχρι να ροδοκοκκινισει απο πανω.
  11. Μολις βγει απο τον φουρνο κοφτε τη σε κομματια και σερβιρετε τη σε πιατελα. Τρωγεται πολυ ευχαριστα και ζεστη και κρυα!
Hμερομηνία ανάρτησης συνταγής: 15 Σεπτεμβρίου 2012