Μέθοδος Εκτέλεσης
- Σε κατσαρολα βαζουμε το λαδι να ζεσταθει και ριχνουμε τις μελιτζανες να τις σωταρουμε
για κανα 2 λεπτα σε μετρια φωτια πλεον,

- και κατοπιν ριχνουμε τον κιμα

- μεχρι να αλλαξει χρωμα,

- και στην συνεχεια ριχνουμε τα κρεμμυδια,σκορδο πιπερια και τα σωταρουμε ολα μαζι πολυ καλα.


- Συμπληρωνουμε αλατι,πιπερι,κανελα,μοσχοκαρυδο,ζαχαρη

- ντοματακια

- και τελος τον δυοσμο,μαιντανο

- 1 νεροποτηρο νερο και αφηνουμε να σιγοβρασει

- μεχρι να εξατμιστουν τα υγρα και μεινει με την σαλτσουλα.

- Εχουμε βρασει τα μακαρονια τα εχουμε στραγγιξει και τα ριχνουμε παλι στην κατσαρολα μας,

- απο πανω ριχνουμε τον κιμα ανακατευουμε πολυ καλα,


- και αφου εχουμε ετοιμασει την μπεσαμελ
την ριχνουμε και αυτη στην κατσαρολα με τα μακαρονια και τον κιμα

- ανακατευουμε πολυ καλα
να ενωθουν ολα τα υλικα,

- και τα βαζουμε σε μετριο ταψι που το εχουμε λαδωσει εχουμε ριξει και την τριμμενη φρυγανια

- τα στρωνουμε καλα στο ταψι,ριχνουμε σε ολη την επιφανεια τριμμενη φρυγανια το τριμμενο τυρι

- και ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο στους 180 βαθμους για 35-40 λεπτα μεχρι να κανει μια ωραια ροδοκοκκινη κρουστα.

- Αφηστε να κρυωσει λιγο ωστε να μπορεσετε να τα κοψετε σε κομματια για να μην σας διαλυθει.
Το μπερδεμα -ανακατεμα-μελιτζανα το εκανε πεντανοστιμο!!!
Hμερομηνία ανάρτησης συνταγής: 25 Οκτωβρίου 2012
ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Γαριδομακαρονάδα με Ούζο Πεντανόστιμη
Μακαρονοσαλατα Ευκολη Πεντανοστιμη σε 5' Κρύα Σαλάτα Ζυμαρικών Γρηγορη Καλοκαιρινη Σαλατα
ΑΦΡΑΤΑ ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ ΜΕ ΑΝΑΜΕΙΚΤΟ ΚΙΜΑ