ΜΠΙΣΚΟΤΑ

ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΜΠΑΝΑΝΑΣ ΣΑΝ ΚΕΙΚ!!!

Εξωτερικα μοιαζουν με μπισκοτα,μα δαγκωνοντας τα νομιζεις οτι τρως κεικ. Μισκοτοκεικ με γευση και αρωμα μπανανας και βανιλιας για τους μικρους φιλους που σημερα ηταν η πρωτη τους μερα στο σχολειο. Ιδανικα για το πρωινο και το κολατσιο τους. Δικα σας!!!

Συστατικά

  • μπανανες 4 πολυ ωριμες πολτοποιημενες 400 γρ.(ζυγισμενες χωρις την φλουδα τους)
    ελαιολαδο 100 ml
    καλαμποκελαιο 100 ml
    μαυρη ζαχαρη 100 γρ.
    μπεικιν παουντερ 1 φακελακι
    φρυγανια τριμμενη 265 γρ.
    βανιλια 2 καψουλακια

Μέθοδος Εκτέλεσης

  1. Σε βαθυ μπολ βαζουμε τα λαδια τη ζαχαρη τις λιωμενες μπανανες τις βανιλιες
  2. και με το συρμα ανακατευουμε πολυ καλα να ενωθουν τα υλικα.
  3. Στη συνεχεια προσθετουμε λιγο λιγο τη φρυγανια,το μπεικιν
  4. και ζυμωνουμε. Εχουμε ετσι απλα και ευκολα μια ζυμη λαδερη την οποια με την παλαμη μας και μονο απλωνουμε στον παγκο εργασιας μας και με διαφορα κουπ πατ κοβουμε μπισκοτοκεκακια.
  5. Τα αραδιαζουμε με λιγη αποσταση μεταξυ τους σε λαμαρινα του φουρνου μας,οπου εχουμε στρωσει αντικολλητικο χαρτι
  6. και ψηνουμε στον ηδη προθερμασμενο φουρνο μας στον αερα στους 180 βαθμους για 15 λεπτα μονο (και αναλογα το φουρνο μας) Μολις παρουν ενα χρωματακι στις ακρες ειναι ετοιμα.
Hμερομηνία ανάρτησης συνταγής: 11 Σεπτεμβρίου 2017