ΜΠΙΣΚΟΤΑ

ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΜΕ ΦΥΣΤΙΚΟΒΟΥΤΥΡΟ!!!

Τραγανα,αρωματικα και γευστικα μπισκοτα με φυστικοβουτυρο για μικρα αλλα και μεγαλα παιδια για ολες τις ωρες.. Απολαυστε τα!!!

svg20
Μερίδες: 40 κομμάτια
Εύκολο

Συστατικά

  • βουτυρο 130 γρ. αγελαδος σε θερμοκρασια δωματιου κομμενο σε κυβους
    φυστικοβούτυρο 165 γρ. με κομματακια φυστικιου
    ζάχαρη 250 γρ.
    αβγα 2
    βανιλια 1 καψουλα
    αλευρι 385 γρ. για ολες τις χρησεις
    μπεικιν παουντερ 1 κ.γλυκου

Μέθοδος Εκτέλεσης

  1. Βαζουμε στον καδο του μιξερ την ζαχαρη,το βουτυρο,το φυστικοβουτυρο,την βανιλια και σε χαμηλη ταχυτητα χτυπαμε τα υλικα μεχρι να ομογενοποιηθουν.
  2. Στην συνεχεια ριχνουμε ενα ενα τα αβγα συνεχιζοντας το χτυπημα
  3. και τελος προσθετουμε λιγο λιγο το αλευρι με το μπεικιν.
  4. Χτυπαμε για λιγο ακομα μεχρι να σχηματιστει η ζυμη μας χωρις να κολλαει.
  5. Αλευρωνουμε πολυ ελαφρα τον παγκο μας βαζουμε την ζυμη και την ζυμωνουμε ελαφρα.
  6. Παιρνουμε σε μεγεθος καρυδιου ποσοτητα στο χερι μας
  7. πιεζουμε λιγο να πλατυνει
  8. και τοποθετουμε τα μπισκοτα σε λαμαρινα του φουρνου μας στρωμενη με αντικολλητικη λαδοκολλα.
  9. Αν θελουμε με ενα πιρουνι πιεζουμε ελαφρα σταυρωτα το καθε μπισκοτο να δημιουργησουμε σχεδιακι.
  10. Τα ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο στους 180 βαθμους στον αερα για 10 λεπτα.
  11. Αφου ψηθουν τα τοποθετουμε σε σχαρα να κρυωσουν.
  12. Τα μπισκοτα οταν τα βγαλουμε θα ειναι μαλακά οταν κρυωσουν θα ειναι τραγανα.
Hμερομηνία ανάρτησης συνταγής: 23 Νοεμβρίου 2016