Απιστευτο αρωμα,απιστευτη γευση φραουλας με σοκολατενιες ελιτσες αμυγδαλου,
κλεισμενα σε μπισκοτα soft...
Δοκιμαστε τα!!!!
50
Μερίδες: 35 Κομμάτια
Μέτριο
Συστατικά
βουτυρο 165 γρ. τυπου κερκυρας σε θερμοκρασια δωματιου
ζαχαρη καστανη 100 γρ.
αλατι 1 πρεζα
χυμό φράουλας 300 ml πολτοποιημενο
αλευρι 395 γρ. που φουσκωνει μονο του
σοκολατενιες ελιτσες 120 γρ. αμυγδαλου κομμενες στο μουλτι
Μέθοδος Εκτέλεσης
Χτυπαμε στο μιξερ το βουτυρο με την ζαχαρη για 5 λεπτα,
προσθετουμε τον χυμο φραουλας,το αλατι συνεχιζοντας το χτυπημα,
και σιγα σιγα προσθετουμε το αλευρι ανακατευοντας,
και τελος τις ελιτσες.
Ανακατευουμε καλα με την σπατουλα.
Με την βοηθεια ενος κουταλιου αραδιαζουμε κουταλια κουταλια σε λαμαρινα του φουρνου μας οπου εχουμε στρωσει λαδοκολλα,αραιες οι κουταλιες γιατι θα απλωσουν με το ψησιμο.
Κανονιστε το μεγεθος των μπισκοτων με την ποσοτητα που θα βαζετε με το κουταλι της σουπας.
Με μισο κουταλι θα σας βγουν μετρια με γεματη μεγαλα.
Ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο στους 180 βαθμους στον αερα για 20-25 λεπτα.
Τα βαζουμε σε σχαρα να κρυωσουν και ετοιμα για καταναλωση.
ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Νηστίσιμα Κουλουράκια με 3 Υλικα ΜΟΝΟ
ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΒΟΥΤΥΡΟΥ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΤΥΡΙΟΥ
PETIT FOUR - ΠΤΙ ΦΟΥΡ