ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΒΟΥΤΥΡΟΥ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΤΥΡΙΟΥ

Αφρατα,μυρωδατα,γευστικα μπισκοτα γεμιστα με τυρι κρεμα. Σκετη απολαυση.... Αξιζουν να τα δοκιμασετε!!!

svg90
Μερίδες: 20
Εύκολο

Συστατικά

  • ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΥΜΗ ΜΠΙΣΚΟΤΩΝ
    Βουτυρο Αγελαδος adoro σε θερμοκρασια δωματιου κομμενο σε κυβους 200 γρ.
    Ζαχαρη 170 γρ.
    αβγα 2 τεμ.
    Βανιλια 2 καψουλακια
    Αλατι 2 τσιμπιες
    Μπεικιν παουντερ 3 κ.γλυκου
    Αλευρι για ολες τις χρησεις 400 γρ.
    ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ
    Mascarpone (τυρι κρεμα) 125 γρ.
    Αχνη ζαχαρη 95 γρ.
    Βανιλια 1 καψουλακι
    Βουτυρο αγελαδος 25 γρ.

Μέθοδος Εκτέλεσης

  1. Σε ενα μπλεντερ βαζουμε ολα τα υλικα για την κρεμα.
  2. Τα χτυπαμε πολυ καλα να σχηματιστει μια ωραια αφρατη, βελουδινη κρεμα.Την βαζουμε στο ψυγειο να παγωσει μεχρι την χρηση της.
  3. Στον καδο του μιξερ χτυπαμε ζαχαρη με βουτυρο πολυ καλα.
  4. Προσθετουμε ενα ενα τα αβγα συνεχιζοντας το πολυ καλο χτυπημα.
  5. Τελος προσθετουμε βανιλιες,αλατι,μπεικιν και αλευρι.
  6. Χτυπαμε για λιγο ακομα μεχρι να ενσωματωθουν καλα τα υλικα και σχηματιστει μια ωραια ζυμη που δεν κολλαει στα χερια.
  7. Για να εχουμε ωραιο ομοιομορφο σχημα σε ολα τα μπισκοτα ζυγιζουμε το καθε μπισκοτο να ειναι στα 25 γρ.Παιρνουμε λοιπον στα χερια μας ζυμη την πλαθουμε μπαλακι πιεζουμε ελαφρα και τοποθετουμε στην λαμαρινα του φουρνου μας οπου εχουμε στρωσει λαδοκολλα και ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο στους 180 βαθμους για 15 λεπτα (και αναλογα το φουρνο μας)
  8. Αφηνουμε να κρυωσουν πολυ καλα σε σχαρα.
  9.  Με ενα κουταλακι γεμιζουμε κρεμα το μπισκοτο
  10. και με το αλλο μπισκοτο το κλεινουμε σαντουιτς.
Hμερομηνία ανάρτησης συνταγής: 15 Νοεμβρίου 2019