ΖΥΜΕΣΜΠΙΣΚΟΤΑ

ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΒΟΥΤΥΡΟΥ ΜΕ ΚΑΚΑΟ!!!

Απο τα καλυτερα μπισκοτα βουτυρου που πρεπει να δοκιμασετε. Αφρατα,μυρωδατα με καλης ποιοτητας βουτυρο αγελαδος για καθε ωρα και στιγμη της ημερας. Ιδανικοτατα και για δωρακι. Δικα σας!!!

Μερίδες: 50 κομματια(αναλογα το μεγεθος)

Συστατικά

  • Βουτυρο Αγελαδος adoro 200 γρ. σε θερμοκρασια δωματιου κομμενο σε κυβους
    ζαχαρη 170 γρ.
    αβγα 2
    βανιλια 2 καψουλακια
    κακαο 12 γρ. αγλυκο κοσκινισμενο
    μπεικιν παουντερ 3 κ.γλυκου γεματα
    αλευρι 400 γρ. για ολες τις χρησεις

Μέθοδος Εκτέλεσης

  1. Χτυπαμε στο μιξερ τη ζαχαρη με το βουτυρο μεχρι να γινουν κρεμα.
  2. Προσθετουμε ενα ενα τα αβγα συνεχιζοντας το χτυπημα.
  3. Στη συνεχεια προσθετουμε λιγο λιγο το αλευρι με το μπεικιν τις βανιλιες συνεχιζοντας το χτυπημα μεχρι να τελειωσουν τα υλικα.
  4. Αφου ειναι ηδη ετοιμη η ζυμη μας μαλακη και δεν κολλαει στα χερια μας
  5. την ζυγιζουμε και την χωριζουμε στη μεση.
  6. Παιρνουμε το ενα μερος της ζυμης προσθετουμε το κακαο και ζυμωνουμε
  7. μεχρι η ζυμη μας να γινει ολη ομοιομορφα σοκολα.
  8. Τωρα μπορουμε να ενωνουμε κομματι κομματι ζυμης λευκο και σοκολα και με κουπ πατ να κοβουμε μπισκοτα η΄να πλεκουμε διχρωμες κοτσιδουλες η΄οποιο αλλο σχεδιο θελουμε. Τα απλωνουμε σε λαμαρινα του φουρνου μας οπου εχουμε στρωσει λαδοκολλα
  9. και ψηνουμε σε πολυ καλα προθερμασμενο φουρνο στους 180 βαθμους για 15 λεπτα (και αναλογα το φουρνο μας)
  10. Αφου ψηθουν τα αφηνουμε σε σχαρα να κρυωσουν πολυ καλα
  11.  και κατοπιν τα κλεινουμε στην μπισκοτιερα μας..(αν μεινουν...)
Hμερομηνία ανάρτησης συνταγής: 21 Σεπτεμβρίου 2017