Μέθοδος Εκτέλεσης
- Βαζουμε στον καδο του μιξερ ζαχαρη,βουτυρο αυγο
- και τα χτυπαμε καλα μεχρι να ομογενοποιηθουν τα υλικα.
- Κατοπιν προσθετουμε λιγο λιγο αλευρι με μπεικιν και βανιλια μεχρι να τελειωσουν τα υλικα και ενω το μιξερ ειναι σε λειτουργια
- και σχηματιστει μια ολοκληρωμενη ζυμη.
- Παιρνουμε την ζυμη στον παγκο μας και την ζυμωνουμε ελαχιστα,
- και την χωριζουμε σε μπαλακια σχημα κεφτε.
- Καθε μπαλακι η' το πατικωνουμε στην παλαμη μας να πλατυνει,βαζουμε νουτελα κλεινουμε την γεμιση μεσα,
- η΄οπως ειναι στο σχημα κεφτε με το δαχτυλο μας παταμε στο κεντρο της ζυμης και δημιουργουμε μια λακουβιτσα
- και εκει μεσα βαζουμε την νουτελα.( Μην σας ανησυχησουν τα σκασιματα που κανει η ζυμη ετσι πρεπει.)
- Στρωνουμε λαδοκολλα σε λαμαρινα του φουρνου μας
- και τα ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο στους 170-180 βαθμους στον αερα για 15 λεπτα (αναλογα το φουρνο μας ) μεχρι να παρουν ενα ελαφρυ χρωμα.
- Τα τοποθετουμε σε σχαρα να κρυωσουν αφου ψηθουν.
Hμερομηνία ανάρτησης συνταγής: 27 Σεπτεμβρίου 2016
ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Νηστίσιμα Κουλουράκια με 3 Υλικα ΜΟΝΟ
ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΒΟΥΤΥΡΟΥ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΤΥΡΙΟΥ
PETIT FOUR - ΠΤΙ ΦΟΥΡ