ΜΠΙΣΚΟΤΑ

ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΒΟΥΤΥΡΟΥ ΜΕ ΝΟΥΤΕΛΑ!!!

Απιστευτο αρωμα και γευση με βουτυρο αγελαδος,υγρης βανιλιας και γεμιση νουτελας..σκετη τρελα τα μπισκοτα αυτα... Απολαυστε τα!!!

Μερίδες: 30 κομμάτια
Πολύ εύκολο

Συστατικά

  • βουτυρο 250 γρ. αγελαδος σε θερμοκρασια δωματιου κομμενο σε κυβους
    μαυρη ζαχαρη 160 γρ.
    αβγα 1 σε θερμοκρασια δωματιου
    βανιλια 1 κ.γλυκου υγρη
    αλευρι 500 γρ. για ολες τις χρησεις κοσκινισμενο
    μπεικιν παουντερ 2 κ.γλυκου κοσκινισμενο
    nutella παγωμενη απο το ψυγειο απο ενα κ.γλυκου σε καθε μπισκοτο

Μέθοδος Εκτέλεσης

  1. Βαζουμε στον καδο του μιξερ ζαχαρη,βουτυρο αυγο
  2. και τα χτυπαμε καλα μεχρι να ομογενοποιηθουν τα υλικα.
  3. Κατοπιν προσθετουμε λιγο λιγο αλευρι με μπεικιν και βανιλια μεχρι να τελειωσουν τα υλικα και ενω το μιξερ ειναι σε λειτουργια
  4. και σχηματιστει μια ολοκληρωμενη ζυμη.
  5. Παιρνουμε την ζυμη στον παγκο μας και την ζυμωνουμε ελαχιστα,
  6. και την χωριζουμε σε μπαλακια σχημα κεφτε.
  7. Καθε μπαλακι η' το πατικωνουμε στην παλαμη μας να πλατυνει,βαζουμε νουτελα κλεινουμε την γεμιση μεσα,
  8. η΄οπως ειναι στο σχημα κεφτε με το δαχτυλο μας παταμε στο κεντρο της ζυμης και δημιουργουμε μια λακουβιτσα
  9. και εκει μεσα βαζουμε την νουτελα.( Μην σας ανησυχησουν τα σκασιματα που κανει η ζυμη ετσι πρεπει.)
  10. Στρωνουμε λαδοκολλα σε λαμαρινα του φουρνου μας
  11. και τα ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο στους 170-180 βαθμους στον αερα για 15 λεπτα (αναλογα το φουρνο μας ) μεχρι να παρουν ενα ελαφρυ χρωμα.
  12. Τα τοποθετουμε σε σχαρα να κρυωσουν αφου ψηθουν.
Hμερομηνία ανάρτησης συνταγής: 27 Σεπτεμβρίου 2016