

- 30 κομμάτια Μερίδες
Συνταγής
Εκτύπωση
ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΒΟΥΤΥΡΟΥ ΜΕ ΝΟΥΤΕΛΑ!!!
Απιστευτο αρωμα και γευση με βουτυρο αγελαδος,υγρης βανιλιας
και γεμιση νουτελας..σκετη τρελα τα μπισκοτα αυτα...
Απολαυστε τα!!!
Συστατικά
- βουτυρο - 250 γρ. αγελαδος σε θερμοκρασια δωματιου κομμενο σε κυβους
- μαυρη ζαχαρη - 160 γρ.
- αβγα - 1 σε θερμοκρασια δωματιου
- βανιλια - 1 κ.γλυκου υγρη
- αλευρι - 500 γρ. για ολες τις χρησεις κοσκινισμενο
- μπεικιν παουντερ - 2 κ.γλυκου κοσκινισμενο
- nutella - παγωμενη απο το ψυγειο απο ενα κ.γλυκου σε καθε μπισκοτο
Εκτέλεση
- Βαζουμε στον καδο του μιξερ ζαχαρη,βουτυρο αυγο
- και τα χτυπαμε καλα μεχρι να ομογενοποιηθουν τα υλικα.
- Κατοπιν προσθετουμε λιγο λιγο αλευρι με μπεικιν και βανιλια μεχρι να τελειωσουν τα υλικα και ενω το μιξερ ειναι σε λειτουργια
- και σχηματιστει μια ολοκληρωμενη ζυμη.
- Παιρνουμε την ζυμη στον παγκο μας και την ζυμωνουμε ελαχιστα,
- και την χωριζουμε σε μπαλακια σχημα κεφτε.
- Καθε μπαλακι η' το πατικωνουμε στην παλαμη μας να πλατυνει,βαζουμε νουτελα κλεινουμε την γεμιση μεσα,
- η΄οπως ειναι στο σχημα κεφτε με το δαχτυλο μας παταμε στο κεντρο της ζυμης και δημιουργουμε μια λακουβιτσα
- και εκει μεσα βαζουμε την νουτελα.( Μην σας ανησυχησουν τα σκασιματα που κανει η ζυμη ετσι πρεπει.)
- Στρωνουμε λαδοκολλα σε λαμαρινα του φουρνου μας
- και τα ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο
στους 170-180 βαθμους στον αερα για 15 λεπτα (αναλογα το φουρνο μας ) μεχρι να παρουν ενα ελαφρυ χρωμα. - Τα τοποθετουμε σε σχαρα να κρυωσουν αφου ψηθουν.