και τα αφηνουμε να βρασουν σε μετρια φωτια ανακατευοντας συνεχως
μεχρι να γινει λεια η κρεμα και να πηξει.
Αποσυρουμε απο την φωτια και προσθετουμε το βουτυρο ανακατευουμε και το αφηνουμε στην ακρη.
Βουτυρωνουμε ενα ταψι και στρωνουμε τα 4 φυλλα κατω βουτυρωνοντας τα ενα ενα,
αδειαζουμε στην συνεχεια την κρεμα
και την απλωνουμε να παει παντου ομοιομορφα.
Στην συνεχεια βαζουμε αλλα 4 φυλλα απο πανω επισης βουτυρωμενα ενα ενα γυριζουμε τα φυλλα που εξεχουν προς τα μεσα
και ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο στους 180 βαθμους για 30-40 λεπτα στην μεσαια σκαλα η'προτελευταια.Οταν την βγαλουμε απο το φουρνο την κοβουμε και πασπαλιζουμε με αχνη και κανελα.
Hμερομηνία ανάρτησης συνταγής: 28 Φεβρουαρίου 2011
ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πολίτικο Γλυκό με Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Παραδοσιακή Συνταγή (Βυζαντινο)
ΜΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΑΣΤΑ ΤΑΨΙΟΥ ΧΩΡΙΣ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ
Ευκολες Καριοκες Με Μπισκοτα