Τοματα μεγαλη χωρις ζουμια και σπορια κομμενη σε μικρα καρε η ροδελες
πρασινη πιπερια τσιλι κομμενη σε ροδελες
Κερατο πιπερια η΄φλωρινης απο 1 στο καθε ειδος
Τυρι κασερι τριμμενο 100 γρ.
ριγανη κατα βουληση
ελαιολαδο λιγο
Παπρικα καπνιστη κατα βουληση
Μέθοδος Εκτέλεσης
Παιρνουμε ενα πυριμαχο σκευος και στρωνουμε ενα μερος απο τις πιπεριες και την τοματα.
Απο πανω βαζουμε την φετα,τις υπολοιπες πιπεριες και τοματα πασπαλιζουμε με λιγη ριγανη, παπρικα καπνιστη και λιγο ελαιολαδο
τελος προσθετουμε το τριμμενο κασερι με λιγη παπρικα
Καλυπτουμε με αλουμινοχαρτο το σκευος μας και το ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο στους 200 βαθμους στον αερα για 15-20 λεπτα.Μολις ψηθει με ενα πιρουνι πιεζουμε το τυρι μας να λιωσει και ανακατευουμε να ενωθει με τα υπολοιπα υλικα.Το συνοδευουμε με φρυγανισμενο ψωμι,κρασακι και καλη παρεα.
ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σπετσοφαι Παραδοσιακο Αλλιως
Σαγανακι Κανταιφι Διαφορετικο
Εξοχικο Κοτοπουλο στη Λαδοκολλα