Πλένουμε τις μελιτζάνες και αφαιρούμε το κοτσάνι. Τις κόβουμε (κατά μήκος) σε μακριές φέτες 0,5 εκ. και τις αφήνουμε σε μπολ με κρύο νερό να τις σκεπάζει για 10΄.
Στη συνέχεια τις στύβουμε με τα χέρια και τις αφήνουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας να στραγγίσουν.
. Τηγανίζουμε τις μελιτζάνες σε ελαιόλαδο, ίσα να μαραθούν (ή τις ψήνουμε στο φούρνο στους 200ο C για 10΄).
. Κόβουμε τη φέτα σε μπαστουνάκια και τυλίγουμε κάθε ένα από αυτά με μία φέτα μελιτζάνας σε ρολό.
Στη συνέχεια χτυπάμε τα 2 αυγά με αλατοπίπερο.
. Πανάρουμε ένα ένα μπουρεκάκι στο αλεύρι,
το βουτάμε στο χτυπημένο αυγό
και τέλος στη φρυγανιά.
Στη συνέχεια τα αφήνουμε στο ψυγείο αραδιασμένα σε λαδόκολλα για 30΄, να σταθεροποιηθεί το πανάρισμα.
Τα τηγανίζουμε σε καυτό ελαιόλαδο, 3΄ περίπου την κάθε πλευρά.
ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΜΑΓΕΙΡΙΤΣΑ VEGAN ΝΗΣΤΙΣΙΜΗ
ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΦΥΛΛΑ
Ευκολα Τυροπιτακια με Ζυμη Γιαουρτιου - Τυροψωμακια