και βαζουμε το φαγητο μας σε προθερμασμενο φουρνο να ψηθει για 45-50 λεπτα (αναλογα τον φουρνο μας)στους 200 βαθμους,Την 1η μιση ωρα το ψηνουμε σκεπασμενο και μετα τοξεσκεπαζουμε.(προσεχουμε εαν χρειαστει να προσθεσουμε λιγο ζεστο νερακι).Το σερβιρουμε χλιαρο και το συνοδευουμε με τυρι φετα και φρεσκο τραγανο ψωμακι.
ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΜΑΓΕΙΡΙΤΣΑ VEGAN ΝΗΣΤΙΣΙΜΗ
Πρασοπιτα Νηστισιμη Πιτα με Τραγανο Φυλλο
ΚΕΙΚ ΝΗΣΤΙΣΙΜΟ ΧΩΡΙΣ ΛΑΔΙ ΜΕ 3 ΥΛΙΚΑ