

ΜΠΡΙΑΜ!!!
Ενα πιατο που κλεινει μεσα του την φρεσκαδα του καλοκαιριου και των λαχανικων της εποχης.
Ενα πιατο απλο μα τοσο πεντανοστιμο.
Απολαυστε το!!!
Συστατικά
Εκτέλεση
- Αφου καθαρισουμε και πλυνουμε καλα τα λαχανικα,τα κοβουμε σε μετρια
καρε κομματια και τα βαζουμε ανακατεμενα σε βαθυ ταψι, - ριχνουμε
το κρεμμυδι και το σκορδο ψιλοκομμενα,
ολα τα υπολοιπα μυρωδικα,τις ντοματες - λαδι νερακι,αλατι,πιπερι,ριγανη ανακατευουμε καλα,
- και βαζουμε το φαγητο μας σε
προθερμασμενο φουρνο να ψηθει για 45-50 λεπτα (αναλογα τον φουρνο μας)
στους 200 βαθμους,Την 1η μιση ωρα το ψηνουμε σκεπασμενο και μετα το
ξεσκεπαζουμε.(προσεχουμε εαν χρειαστει να προσθεσουμε λιγο ζεστο νερακι).
Το σερβιρουμε χλιαρο και το συνοδευουμε με τυρι φετα και φρεσκο τραγανο ψωμακι.