ΜΠΡΙΖΟΛΑ ΧΟΙΡΙΝΗ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΩΣ!!!
30
Μερίδες: 2 άτομα
Μέτριο
Συστατικά
μπριζολες 2 χοιρινες
κρεμμυδι 1 ξερο
πιπερια 1 πρασινη
μανιταρια 1 κονσερβα
λευκο κρασι 1/2 ποτηρακι του κρασιου
μουσταρδα 1 κ.σουπας
χυμο πορτοκαλι 1 πορτοκαλι
χυμό λεμόνι 1 λεμονι
αλατι
πιπερι
ριγανη
Μέθοδος Εκτέλεσης
Πλενουμε τις μπριζολες,ριχνουμε αλατακι, πιπερακι,ριγανη και βαζουμε ενα τηγανι αντικολλητικο γκριλ να ζεσταθει πολυ καλα και βαζουμε τις μπριζολες να μισοψηθουν και απο τις δυο μεριες.
Στην συνεχεια ριχνουμε κρεμμυδι,πιπερια και μανιταρια κομμενα σε φετεςκαι τα σωταρουμε μεσα στις μπριζολες μεχρι να μαραθουν(εκει μοσχομυριζει το σπιτι)
και στην συνεχεια ριχνουμε το κρασι,
και τελος τον χυμο πορτοκαλιουλεμονιου και την μουσταρδα οπου τα εχουμε βαλει ολα μαζι ανακατεμενακαι τα ριχνουμε μεσα στις μπριζολες
και τα αφηνουμε να βρασουν για ενα5λεπτο.Τις συνοδευουμε για πιο λαιτ με ρυζακι.
ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΜΑΓΕΙΡΙΤΣΑ VEGAN ΝΗΣΤΙΣΙΜΗ
Κοτοπουλο Στη Σουβλα ΧΩΡΙΣ ΣΟΥΒΛΑ
ΑΡΝΙ ΣΟΥΒΛΑΣ ΧΩΡΙΣ ΣΟΥΒΛΑ