Μέθοδος Εκτέλεσης
- Πλενουμε καλα τις μπριζολες μας και τις τοποθετουμε με τη σειρα πανω στο ταψι μας.
- ριχνουμε αλατι-πιπερι-ριγανη-θυμαρι (οσο νομιζουμε εμεις,αναλογα το γουστο μας).
-
τοποθετουμε σε καθε μπριζολα απο 1 φετα τυρι του τοστ.
-
κοβουμε τις τοματες σε ροδελες και σκεπαζουμε την καθε μπριζολα.
-
κοβουμε τις πιπεριες σε πολυ λεπτα μπαστουνακια και τις απλωνουμε πανω απο τις μπριζολες.
- -αν θελουμε κοβουμε το κρεμμυδι οπως το κοβουμε στη σαλατα και το μοιραζουμε στις μπριζολες.
-
αν θελουμε κανουμε τη φετα τριμματα και τη μοιραζουμε κι αυτην πανω στις μπριζολες.
-
ριχνουμε επιπλεον λιγη ριγανη και θυμαρι.
- τελειωνοντας βαζουμε λιγο λαδακι και νερο στην ακρη του ταψιου.
- ΨΗΣΙΜΟ:
- ψηνουμε στους 180-200 βαθμους σε προθερμασμενο φουρνο για περιπου 1 ωρα.
- Γινονται τοσο μαλακες και πεντανοστιμες!!!
-
ΠΡΟΣΟΧΗ: δεν γυριζουμε καθολου τις μπριζολες καθ ολη τη διαρκεια του ψησιματος.Προκειται για μια νοστιμη παραλαγη απο τον κλασσικο τροπο μαγειρεματος.Φανταστειτε οτι ολα τα υλικα που μπαινουν πανω απο τις μπριζολες ποτιζουν και αρωματιζουν το κρεας με αποτελεσμα που θα σας ενθουσιασει.δοκιμαστε το και θα με θυμηθειτε!!
Hμερομηνία ανάρτησης συνταγής: 3 Ιουλίου 2010
ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΦΥΛΛΑ
Ευκολα Τυροπιτακια με Ζυμη Γιαουρτιου - Τυροψωμακια
Κοτοπουλο Στη Σουβλα ΧΩΡΙΣ ΣΟΥΒΛΑ