ελαιολαδο 2 κ.σουπας για το σωταρισμα των κρεμμυδιων
Μέθοδος Εκτέλεσης
Σε ενα τηγανακι βαζουμε τις 2 κουταλιες ελαιολαδο και σωταρουμε
τα ψιλοκομμενα κρεμμυδια για 10 λεπτα σε πολυ χαμηλη φωτια
να γινουνδιαφανα,οχι να παρουν χρωμα.
Τα αφηνουμε λιγο να κρυωσουν,και στην συνεχεια ριχνουμε ολα τα υλικασε μια λεκανιτσα και αρχιζουμε να ζυμωνουμε πολυ καλα,
μεχρι να αφρατεψειο κιμας και να αλλαξει χρωμα απο το ζυμωμα.Μπορουμε επισης να το ζυμωσουμε και στο μιξερ.Οσο πιο πολυ ζυμωνουμε τοσο πιο αφρατα θα γινουν.
Πλαθουμε μεγαλα μπεργκερ,εγω τα εβαλα στα ταπερακια για μπιφτεκιανα παρουν το ιδανικο σχημα,
και μετα τα ψηνουμε σε αντικολλητικο τηγανιγια 4 λεπτα απο καθε πλευρα η'τα βαζουμε σε ταψι με στρωμενη λαδοκολλακαι τα ψηνουμε στους 200 βαθμους για 15-20 λεπτα.
Την συνεχεια την ξερουμε..ανοιγουμε καθε ψωμακι οριζοντια και γεμιζουμεμε 1 μπεργκερ,τυρακι,μαρουλι,κρεμμυδι ντοματα...Καλη μας ορεξη!!!
ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΦΥΛΛΑ
Ευκολα Τυροπιτακια με Ζυμη Γιαουρτιου - Τυροψωμακια
ΦΛΟΓΕΡΕΣ ΤΡΑΓΑΝΕΣ