

- 35 λεπτά Χρόνος Εκτέλεσης
- 8 κομμάτια Μερίδες
- 2 Βαθμός Δυσκολίας
Συνταγής
Εκτύπωση
ΧΑΜΠΟΥΡΓΚΕΡ ΣΠΙΤΙΚΑ!!!
Η συνεχεια για τα αφρατα ψωμακια...!!!
Συστατικά
Εκτέλεση
- Σε ενα τηγανακι βαζουμε τις 2 κουταλιες ελαιολαδο και σωταρουμε
τα ψιλοκομμενα κρεμμυδια για 10 λεπτα σε πολυ χαμηλη φωτια - να γινουν
διαφανα,οχι να παρουν χρωμα. - Τα αφηνουμε λιγο να κρυωσουν,και στην συνεχεια ριχνουμε ολα τα υλικα
σε μια λεκανιτσα και αρχιζουμε να ζυμωνουμε πολυ καλα, - μεχρι να αφρατεψει
ο κιμας και να αλλαξει χρωμα απο το ζυμωμα.
Μπορουμε επισης να το ζυμωσουμε και στο μιξερ.
Οσο πιο πολυ ζυμωνουμε τοσο πιο αφρατα θα γινουν. - Πλαθουμε μεγαλα μπεργκερ,εγω τα εβαλα στα ταπερακια για μπιφτεκια
να παρουν το ιδανικο σχημα, - και μετα τα ψηνουμε σε αντικολλητικο τηγανι
για 4 λεπτα απο καθε πλευρα η'τα βαζουμε σε ταψι με στρωμενη λαδοκολλα
και τα ψηνουμε στους 200 βαθμους για 15-20 λεπτα. - Την συνεχεια την ξερουμε..ανοιγουμε καθε ψωμακι οριζοντια και γεμιζουμε
με 1 μπεργκερ,τυρακι,μαρουλι,κρεμμυδι ντοματα...
Καλη μας ορεξη!!!
Η συνταγη ειναι της Αργυρως Μπαρμπαριγου