Μέθοδος Εκτέλεσης
Θρυμματιζουμε τα κρακερς στο μουλτι τα βαζουμε σε μπολ,ριχνουμε το λιωμενο βουτυρο
και ανακατευουμε πολυ καλα να βραχουν ολα.
Τα ριχνουμε σε αποσπωμενη φορμα Νο24 τα στρωνουμε ομοιομορφα στη φορμα
και με την αναποδη ενος κουταλιου πιεζουμε την επιφανεια και το τοποθετουμε στο ψυγειο να παγωσει για λιγο η βαση.
Εχουμε βρασει και σουρωσει τα λαχανικα μας.Σε μπολ προσθετουμε το τυρι κρεμα,μαγιονεζα,κετσαπ,σαλαμι, (κραταμε 5-6 φετες σαλαμι για διακοσμηση) βραστα λαχανικα,
ανηθο,μαιντανο λιγο αλατι φρεσκοτριμμενο πιπερι
και τα ανακατευουμε πολυ πολυ καλα.
Βγαζουμε τη φορμα απο το ψυγειο,ριχνουμε την γεμιση
- και την στρωνουμε ομοιομορφα.
Διακοσμουμε την επιφανεια οπως θελουμε με σαλαμακι,ντοματινια,λιγες ελιες σε ροδελες,ψιλοκομμενο ανηθο,μαιντανο.
Παγωνουμε καλα και σερβιρουμε.
Hμερομηνία ανάρτησης συνταγής: 10 Ιανουαρίου 2017
ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σπετσοφαι Παραδοσιακο Αλλιως
Σαγανακι Κανταιφι Διαφορετικο
ΦΛΟΓΕΡΕΣ ΤΡΑΓΑΝΕΣ