ΓΛΥΚΑ

ΧΙΟΝΑΚΙΑ ΜΕ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ!!!

Αν και μπηκε η Ανοιξη,εγω θα σας προσφερω χιονακια... Με 3 και μονο υλικα εχουμε ενα υπεροχο,και γευστικοτατο γλυκακι!!!

svg60
Μερίδες: 20 κομμάτια
Εύκολο

Συστατικά

  • καρυδα 500 γρ.ινδικη
    ζαχαρουχο γαλα 1
    Γλασαρισμενα κερασακια κομμενα στη μεση
    ινδικη καρυδα Λιγο για το πασπαλισμα

Μέθοδος Εκτέλεσης

  1. Αδειαζουμε το ζαχαρουχο γαλα σε μεγαλο μπολ
  2. ,και προσθετουμε  λιγη λιγη την ινδικη καρυδα,
  3. και ζυμωνουμε καλα μεχρι να την  παρει ολη το μειγμα και να γινει μια ζυμη που να πλαθεται.
  4. Παιρνουμε 1 κομματι ζυμη στο μεγεθος μανταρινιου και του δινουμε στρογγυλο σχημα,και με το δαχτυλο μας κανουμε στη μεση μια λακκουβιτσα 
  5.  και τοποθετουμε μισο κερασακι. Συνεχιζουμε με τον ιδιο τροπο μεχρι να τελειωσει η ζυμη,
  6. και τα αραδιαζουμε σε λαμαρινα στρωμενη με λαδοκολλα
  7. ,και τα ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο στους 150 βαθμους στον αερα για περιπου 15 λεπτα ωσπου να ροδισουν ελαφρα.
  8. Μην τα παραψησετε,γιατι οταν κρυωσουν σκληραινουν πολυ. Μολις τα βγαλουμε καυτα απο τον φουρνο τα πασπαλιζουμε με καρυδα.
Hμερομηνία ανάρτησης συνταγής: 23 Μαρτίου 2011