ΧΟΙΡΙΝΗ ΠΡΑΣΟΤΗΓΑΝΙΑ ΕΥΚΟΛΗ ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΑΙ ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΗ!!!

ΠΡΩΤΗ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ!!! Αξιζει να την φτιαξετε γιατι ειναι ευκολη, γρηγορη μα πανω απ'ολα διαφερει...

svg25
Μερίδες: 3 άτομα
Μέτριο

Συστατικά

  • χοιρινό 1 κιλό μπούτι κομμένο σε μπουκιές
    ελαιολαδο 1/4 φλ. τσαγιού
    πράσα 4 κομμένα σε χοντρές φέτες
    πιπερια 1 Φλωρίνης σε λεπτές φέτες
    χυμό λεμόνι από 2 λεμόνια
    αλατι
    πιπερι φρεσκοτριμμένο
    ριγανη Λιγη (εγω την προσθεσα)

Μέθοδος Εκτέλεσης

  1. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο, ρίχνουμε το κρέας και το τηγανίζουμε για 5΄-6΄.
  2. Το σβήνουμε με το λεμόνι.
  3.  Χαμηλώνουμε τη φωτιά και προσθέτουμε στο τηγάνι τα πράσα και την πιπεριά.
  4.  Αλατοπιπερώνουμε.
  5. Σκεπάζουμε και αφήνουμε να σιγομαγειρευτεί για 20΄,
  6. μέχρι να πιει το κρέας τα υγρά του και να μείνει με το λάδι του.
Hμερομηνία ανάρτησης συνταγής: 30 Δεκεμβρίου 2011