

ΧΟΙΡΙΝΗ ΠΡΑΣΟΤΗΓΑΝΙΑ ΕΥΚΟΛΗ ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΑΙ ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΗ!!!
ΠΡΩΤΗ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ!!!
Αξιζει να την φτιαξετε γιατι ειναι ευκολη, γρηγορη
μα πανω απ'ολα διαφερει...
Συστατικά
Εκτέλεση
- Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο, ρίχνουμε το κρέας και το τηγανίζουμε για 5΄-6΄.
- Το σβήνουμε με το λεμόνι.
- Χαμηλώνουμε τη φωτιά και προσθέτουμε στο τηγάνι τα πράσα και την πιπεριά.
- Αλατοπιπερώνουμε.
- Σκεπάζουμε και αφήνουμε να σιγομαγειρευτεί για 20΄,
- μέχρι να πιει το κρέας τα υγρά του και να μείνει με το λάδι του.
Η συνταγη ειναι της Αργυρως Μπαρμπαριγου