Μέθοδος Εκτέλεσης
- Αφου εχουμε πλυνει καλα το χοιρινο κρεας το βαζουμε σε τηγανι αντικολλητικο μαζι με νερακι να σιγοβρασει.
- Μολις δουμε οτι το νερακι κοντευει να τελειωσει,με ενα πηρουνι καρφωνουμε το κρεας για να δουμε αν εχει μαλακωσει.Αν οχι προσθετουμε νερακι μεχρι να μαλακωσει το κρεας μας.
Αυτη την διαδικασια κανουμε μεχρι να ερθει το κρεας και μαλακωσει.
Αφου λοιπον ερθει στο επιθυμητο σημειο το χοιρινο και σε μετρια θερμοκρασια την φωτια, το γυρναμε μεχρι να παρει λιγο χρωματακι.Προσθετουμε τα λαχανικα
- και τα σωταρουμε ολα μαζι μεχρι να μαραθουν τα λαχανικα μας.
Σε σεικερ βαζουμε το ελαιολαδο,το λεμονι,το πορτοκαλι και το κονιακ,τα χτυπαμε και σβηνουμε την τηγανια(οχι την φωτια).
- Προσθετουμε αλατι,πιπερι,ριγανη και παπρικα ανακατευουμε και αφηνουμε να παρει κανα δυο βρασεις,και την σερβιρουμε ζεστη.
Hμερομηνία ανάρτησης συνταγής: 28 Δεκεμβρίου 2013
ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΦΥΛΛΑ
Ευκολα Τυροπιτακια με Ζυμη Γιαουρτιου - Τυροψωμακια
Κοτοπουλο Στη Σουβλα ΧΩΡΙΣ ΣΟΥΒΛΑ