Αρχική
Όλες οι συνταγές
Κατηγορίες
Μετρητές
Δοσομετρητής
Θερμιδομετρητής
Συμβουλές
Επικοινωνία
Έλα στο κανάλι μου
ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΒΙΝΤΕΟ
ΜΕΖΕΔΕΣ
ΦΕΤΑ ΣΑΓΑΝΑΚΙ ΜΕ ΣΟΥΣΑΜΙ ΚΑΙ ΜΕΛΙ
ΓΛΥΚΑ
ΤΟ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΓΛΥΚΟ ΨΥΓΕΙΟΥ ΝΟΥΤΕΛΑ-ΦΡΑΟΥΛΑ
Γωγώ Γρηγοριάδου
Επικοινωνία
Μην ξεχάσετε να κάνετε εγγραφή στο YouTube κανάλι μου κάνοντας κλικ εδώ
Περισσότερα
Αρχική
Όλες οι συνταγές
Κατηγορίες
Μετρητές
Δοσομετρητής
Θερμιδομετρητής
Συμβουλές
Επικοινωνία
Έλα στο κανάλι μου
ΚΡΕΑΤΙΚΑ
ΜΕΖΕΔΕΣ
ΜΠΟΥΦΕΣ
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΦΑΓΗΤΑ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
ΧΟΙΡΙΝΗ ΤΗΓΑΝΙΑ(ΜΕΘΥΣΜΕΝΗ)
40
Μερίδες:
4 άτομα
Μέτριο
Συστατικά
χοιρινό απο λαιμο
1 κιλο για τηγανια.
κρεμμυδι ξερο
1 τεμ.κομμενο σε φετες
κρεμμυδακια φρεσκα
4 τεμ.ψιλοκομμενα
μανιταρια
1/2 κονσερβα
Πιπεριες χρωματιστες απο μιση σε καθε χρωμα κομμενες ζουλιεν-μπαστουνακια
λευκο κρασι
1 ποτηρι νερου 250 ml
αλατι
πιπερι
ριγανη
Θυμαρι
Ελαιολαδο
50 ml
Λεμονι χυμο
1 1/2 λεμονια
Μέθοδος Εκτέλεσης
Εχω πλυνει το κρεας και το εχω στεγνωσει πολυ καλα απο τα νερα και το εχω κοψει σε μπουκιτσες.
βαζουμε σε ενα βαθυ τηγανι λαδι και αφου εχει ζεσταθει ριχνουμε την τηγανια και την φερνουμε βολτες,
μεχρι να αρχισει να παιρνει χρωμα το κρεας.
στην συνεχεια χαμηλωνουμε τη φωτια και ριχνουμε τα κρεμμυδια,τις πιπεριες και τα μανιταρια.
τα ανακατευουμε ολα μαζι μεχρι να μαραθουν.
Στο τελος σβηνουμε με το κρασι και το αφηνουμε να σιγοβρασει μεχρι να εξατμιστει το κρασι και μεινει με το λαδακι του.
Αφου μεινει με το λαδακι της η τηγανια προσθετουμε το λεμονι,αλατι,πιπερι,ριγανη,θυμαρι ανακατευουμε και η τηγανια ειναι ετοιμη να την σερβιρουμε.
Hμερομηνία ανάρτησης συνταγής: 10 Οκτωβρίου 2010
ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΖΥΜΕΣ
ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΦΥΛΛΑ
ΖΥΜΕΣ
Ευκολα Τυροπιτακια με Ζυμη Γιαουρτιου - Τυροψωμακια
ΚΡΕΑΤΙΚΑ
Κοτοπουλο Στη Σουβλα ΧΩΡΙΣ ΣΟΥΒΛΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΥΝΤΑΓΗ
ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΤΟΥ "ΚΥΝΗΓΟΥ"
ΑΡΧΙΚΗ
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΤΑΓΗ
ΚΕΙΚ ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΠΙΚΑΝΤΙΚΟ!!!
ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΦΥΛΛΑ
Ευκολα Τυροπιτακια με Ζυμη Γιαουρτιου - Τυροψωμακια
Κοτοπουλο Στη Σουβλα ΧΩΡΙΣ ΣΟΥΒΛΑ