ΚΡΕΑΤΙΚΑΟΣΠΡΙΑ

ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΦΑΣΟΛΙΑ ΜΑΥΡΟΜΑΤΙΚΑ

Ενα χειμωνιατικο,πεντανοστιμο φαγητο για ολη την οικογενεια και οχι μονο...

svg120
Μερίδες: 4
Μέτριο

Συστατικά

  • Μπουτι χοιρινο κομμενο σε μπουκιτσες 1000 γρ.
    Φασολια Μαυροματικα 300 γρ.
    Καροτα κομμενα σε μετριες ροδελες 150 γρ.
    Κρεμμυδι ξερο ψιλοκομμενο 1 τεμ.
    Σκορδο ψιλοκομμενο 2 σκ.
    Μαιντανο ψιλοκομμενο 10 κλωναρια
    Τοματακια κονκασε 400 γρ.
    Αλατι
    Φρεσκοτριμμενο πιπερι
    Μπουκοβο γλυκο
    Ελαιολαδο 50 ml
    Φυλλο δαφνης 1 τεμ.

Μέθοδος Εκτέλεσης

  1. Σε κατσαρολα βαζουμε το ελαιολαδο να ζεσταθει και προσθετουμε το κρεας να σωταριστει μεχρι να παρει ενα ελαφρυ χρωμα απο ολες τις πλευρες του.
  2. Τοτε προσθετουμε το κρεμμυδι με το σκορδο και τα σωταρουμε ολα μαζι μεχρι να μαραθει το κρεμμυδι.
  3. Στην συνεχεια προσθετουμε τα καροτα και τα σωταρουμε ολα μαζι.
  4. Τελος προσθετουμε τα τοματακια,βραστο νερο ισα να σκεπαζει το κρεας,πιπερι,μπουκοβο και σιγοβραζουμε το φαγητο για μιση ωρα.
  5. Στην μιση ωρα προσθετουμε τα φασολια οπου τα εχουμε νεροβρασει και σουρωσει για 15 λεπτα,τη δαφνη,τον μαιντανο.
  6. Συνεχιζουμε το βρασιμο του φαγητου μεχρι να βρασουν κρεας και φασολια,τελος προσθετουμε και το αναλογο αλατι.
Hμερομηνία ανάρτησης συνταγής: 31 Ιανουαρίου 2018