Μέθοδος Εκτέλεσης
- Πλενουμε πολυ καλα το κρεας,

- βαζουμε λιγο ελαιολαδο να ζεσταθει στην κατσαρολα μας,ριχνουμε το κρεμμυδι και το σωταρουμε μεχρι να γυαλισει,

- τοτε ριχνουμε το κομματιασμενο κρεας και τα σωταρουμε ολα μαζι,

- ριχνουμε τις τριμμενες ντοματες,πιπερι

- ζεστο νερακι μεχρι να σκεπαζει το κρεας,κλεινουμε την κατσαρολα και μαγειρευουμε σε μετρια φωτια για 1 ωρα.

- Καθαριζουμε ,πλενουμε και σκουπιζουμε πολυ καλα τα κολοκυθακια απο τα νερα,

- στρωνουμε σε λαμαρινα του φουρνου λαδοκολλα και τοποθετουμε τα κολοκυθακια με 1 πινελο η'με λαδωμενα χερια τα λαδωνουμε

- και τα ψηνουμε μεχρι να παρουν ενα ελαφρυ χρωμα απ'ολες τις πλευρες.
Τα αφαιρουμε απο τον φουρνο,

- και αφου εχει κλεισει 1 ωρα το κρεας ριχνουμε τα κολοκυθακια να βρασουν ολα μαζι για μιση ωρα ακομα.(Αν το φαγητο χρειαζεται νερακι συμπληρωνουμε λιγο ζεστο).

- Αφου βρασουν ριχνουμε το αναλογο αλατι, κλεινουμε το ματι της κουζινας,και ετοιμαζουμε το αυγολεμονο.
Χτυπαμε στο μουλτι το αυγο,στην συνεχεια προσθετουμε τον χυμο λεμονιων,ξαναχτυπαμε,παιρνουμε
5-6 κουτ.σουπας απο το ζουμακι του φαγητου και τις προσθετουμε στο αυγολεμονο,ριχνουμε και το κορν φλαουρ χτυπαμε και το ριχνουμε στο φαγητο.

- Παιρνουμε την κατσαρολα την κουναμε κυκλικα να παει παντου το αυγολεμονο και το βαζουμε να παρει μια βραση

- και το φαγακι ειναι ετοιμο να σερβιριστει..
Hμερομηνία ανάρτησης συνταγής: 21 Φεβρουαρίου 2013
ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΜΑΓΕΙΡΙΤΣΑ VEGAN ΝΗΣΤΙΣΙΜΗ
Κοτοπουλο Στη Σουβλα ΧΩΡΙΣ ΣΟΥΒΛΑ
ΑΡΝΙ ΣΟΥΒΛΑΣ ΧΩΡΙΣ ΣΟΥΒΛΑ