Μέθοδος Εκτέλεσης
- Κοβουμε τις ριζες απο το σελερι,και το κοβουμε σε 3 μερη,
- πλένουμε πολυ καλα με αφθονο νερο,
- και το βραζουμε μεχρι να δουμε οτι ειναι σχεδον
ετοιμο,και μετα το σουρωνουμε.Με τον τροπο αυτο το φαγητο μας
δεν θα γινει βαρυ.
- Σε μια κατσαρολα,βαζουμε λιγο ελαιολαδο και σωταρουμε το ψιλοκομμενο κρεμμυδι
- και στην συνεχεια ριχνουμε το κρεας μας το σωταρουμε και αυτο
- ριχνουμε πιπερακι νερακι μεχρι να σκεπασουμε το κρεας μας και το αφηνουμε να σιγοβρασει..
- λιγο πριν ειναι ετοιμο και αν και εφοσον χρειαζεται
νερακι συμπληρωνουμε λιγο και προσθετουμε το σελερι να βρασει για λιγο
με το κρεας αφου το εχουμε ηδη νεροβρασει.
- Στην συνεχεια ριχνουμε το αναλογο αλατακι,αφου δουμε οτι το φαγητο μας εχει
βρασει και το κατεβαζουμε απο την φωτια να ετοιμασουμε το αυγολεμονο.
Στο μουλτι χτυπαμε το αυγο,το λεμονι,4-5 κ.γλυκου κορν φλαουρ,και 3 κουταλες
ζωμο απο το φαγητο μας και το ριχνουμε στο φαγητο.
- Κουναμε την κατσαρολα μας να παει παντου το αυγολεμονο,το ξαναβαζουμε
στην φωτια να παρει 2-3 βρασεις για πηξει η σαλτσουλα του,και ειναι ετοιμο για να το σερβιρουμε.
Hμερομηνία ανάρτησης συνταγής: 21 Δεκεμβρίου 2010
ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΜΑΓΕΙΡΙΤΣΑ VEGAN ΝΗΣΤΙΣΙΜΗ
ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΦΥΛΛΑ
Κοτοπουλο Στη Σουβλα ΧΩΡΙΣ ΣΟΥΒΛΑ