Σε ενα τηγανι βαζουμε την φυτινη η'το ελαιολαδο να ζεσταθει καιριχνουμε τα χορτα αφου τα εχουμε στραγγισει καλα απο νερα.Τα φερνουμε μερικες βολτες
και στην συνεχεια σε ενα μπολ χτυπαμε τα αυγα,προσθετουμε την φετα λιγο αλατι και πιπερι
και τα προσθετουμε επανω στα χορτα.
Κουναμε καλα το τηγανι να πανε παντου αυγα και τυρικαι αφου δουμε απο κατω οτι εχει ψηθει τα αναποδογυριζουμε απο την αλλη μερια με προσοχη να μην μας χαλασει το σχημα να ψηθεικαι σερβιρουμε σε μια πιατελα.Καλη μας ορεξη!!!
ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σπετσοφαι Παραδοσιακο Αλλιως
Σαγανακι Κανταιφι Διαφορετικο
ΦΛΟΓΕΡΕΣ ΤΡΑΓΑΝΕΣ