ΥΛΙΚΑ
1 1/2 κιλο χταποδι
1/2 φλυτζανι λαδι
3 σκελιδες σκορδου λιωμενες
2 αγγουρακια τουρσι ψιλοκομμενα
λιγο μαιντανο
3 κρεμμυδακια φρεσκα
λιγη καππαρη
5 κουτ.σουπας ξυδι
αλατι,πιπερι,ριγανη
καθαριζουμε και πλενουμε καλα το χταποδι,και το βαζουμε
σε μια κατσαρολα να σιγοβρασει.(προσοχη,δεν προσθετουμε καθολου
κρυο νερο κατα τη διαρκεια του βρασιματος)
μολις πιει το ζουμι του εαν δεν εχει μαλακωσει αρκετα,προσθετουμε λιγο ζεστο
νερο και συνεχιζουμε το βρασιμο.
οταν δουμε οτι τρυπιεται ευκολα,το κατεβαζουμε απο τη φωτια,και το αφηνουμε
να κρυωσει και το κοβουμε σε κομματια.ανακατευουμε ολα τα αλλα υλικα μαζι,
και περιχυνουμε με αυτα το χταποδι μας.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!
ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΜΑΓΕΙΡΙΤΣΑ VEGAN ΝΗΣΤΙΣΙΜΗ
Γαριδομακαρονάδα με Ούζο Πεντανόστιμη
Πρασοπιτα Νηστισιμη Πιτα με Τραγανο Φυλλο