Ένας διαφορετικός τρόπος για να μαγειρέψεις το χταπόδι, είναι η πρωτότυπη Κεφαλονιτικη, Παραδοσιακή, Νηστίσιμη Χταποδοπιτα.Με υπέροχα τραγανά χωριάτικα φύλλα που θα σου αφήσει τις καλύτερες γευστικές εντυπώσεις!!!
120
Μερίδες: 20 τεμ.
Μέτριο
Συστατικά
Χωριάτικα φύλλα 1 πακετο (6 φύλλα)
Χταπόδι φρέσκο ή κατεψυγμένο 1 κιλό
Κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο 1 τεμ.
Σκόρδο ψιλοκομμένο 2 σκελιδες
Μαιντανό ψιλοκομμένο 10 κλωναράκια
Άνηθο ψιλοκομμένο 10 κλωναράκια
Τομάτες χωρίς την φλούδα και χωρίς σπόρια κομμένες σε κύβους 2 τεμ.
Μοσχοκάρυδο τριμμένο 1 τσιμπιά
Ελαιόλαδο για το τηγάνι 100 ml
Ελαιόλαδο για το άλειμμα των φύλλων
Ρύζι καρολίνα 70 γρ.
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Μέθοδος Εκτέλεσης
Δείτε ΟΛΟΚΛΗΡΗ την εκτέλεση της Συνταγής στο παραπάνω Βίντεο, ή κάνοντας κλίκ ΕΔΩ Φτιάξτε και εσείς αυτή την Υπέροχη ΧΤΑΠΟΔΟΠΙΤΑ.
ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΜΑΓΕΙΡΙΤΣΑ VEGAN ΝΗΣΤΙΣΙΜΗ
ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΦΥΛΛΑ
Γαριδομακαρονάδα με Ούζο Πεντανόστιμη