ΠΑΓΩΤΑ

COCONUT ICE CREAM – ΠΑΓΩΤΟ SURVIVOR!!!

Μετα το υπεροχο γλυκο ψυγειου Survivor σειρα εχει το φανταστικο εξαιρετικο σε ολα του παγωτο καρυδας Survivor!!! Αξιζει να το δοκιμασετε γιατι θα γινει το must του καλοκαιριου... Απολαυστε το!!!

Συστατικά

  • κρεμα γαλακτος φυτικη 500 ml (στην πρασινη χαρτινη συσκευασια) η’ κρεμα γαλακτος με 35% λιπαρα παγωμενη
    ζαχαρουχο γαλα 1 συσκευασια (397 γρ.) παγωμενο
    ινδικη καρυδα 150 γρ. τριμμενη
    bounty 6 συσκευασιες κομμενα σε μικρα ακανονιστα κομματια
    Σιροπι σοκολατας για γαρνιρισμα

Μέθοδος Εκτέλεσης

  1. Εχουμε παγωσει πολυ καλα σε καταψυξη τον καδο του μιξερ με το εξαρτημα. Βαζουμε την  κρυα  κρεμα γαλακτος στο μιξερ
  2. και την χτυπαμε σε δυνατη ταχυτητα να αφρατεψει και να γινει σαντιγι. Κατοπιν προσθετουμε το ζαχαρουχο γαλα
  3. και χυπαμε λιγο ακομα να ενωθουν τα υλικα και σταματαμε το χτυπημα. Προσθετουμε την τριμμενη καρυδα και τα κομμενα  bounty.
  4. Με πλαστικη μαριζ ανακατευουμε απαλα απο κατω προς τα πανω να ενωθουν πολυ καλα τα υλικα,
  5. τοποθετουμε το παγωτο σε σκευος που παγωνουμε τα παγωτα μας και το αφηνουμε να παγωσει πολυ πολυ καλα.
  6. Απολαμβανουμε το παγωτο μας με σιροπι σοκολατας!!!
Hμερομηνία ανάρτησης συνταγής: 29 Μαΐου 2017