Μέθοδος Εκτέλεσης
- Βαζουμε στον καδο του μιξερ βουτυρο και ζαχαρη να χτυπηθουν μεχρι να ενωθουν,
- και κατοπιν προσθετουμε αυγο και ασπραδι,συνεχιζοντας το χτυπημα.
- Ανακατευουμε στο αλευρι την βανιλετα,το μπεικιν,το αλατι και τα προσθετουμε στο μιγμα,χτυπαμε για λιγο μεχρι να ενωθουν και σταματαμε το χτυπημα.
- Προσθετουμε φουντουκια, σοκολατα, πορτοκαλι
- και ανακατευουμε με σπατουλα πλαστικη πολυ καλα.
- Στρωνουμε σε λαμαρινα του φουρνου μας λαδοκολλα,παιρνουμε απο λιγη ζυμη στα χερια μας και πλαθουμε σαν ενα μικρο κεφτε,αφου καθε φορα που παμε να πλασουμε βρεχουμε με λιγο νερο τα χερια μας γιατι η ζυμη κολλαει,και τα αραδιαζουμε στην λαμαρινα με αποσταση μεταξυ τους καθως στο ψησιμο θα απλωσουν.
- Ψηνουμε σε προθερμασμενο καλα φουρνο στους 180 βαθμους στον αερα για 10 λεπτα.
Ας ειναι μαλακα τα μπισκοτα,οταν κρυωσουν θα ειναι οπως πρεπει,δεν θα παρουν εντονο χρωμα ψησιματος.Μολις βγουν τα βαζουμε σε σχαρα να κρυωσουν πολυ καλα και τα φυλαμε σε μπισκοτιερα.
Hμερομηνία ανάρτησης συνταγής: 9 Νοεμβρίου 2014
ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πολίτικο Γλυκό με Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Παραδοσιακή Συνταγή (Βυζαντινο)
Εύκολη Βασιλόπιτα Κέικ Με Αρωματα Εσπεριδοειδων ΣΟΥΠΕΡ Αφράτη
Ευκολες Καριοκες Με Μπισκοτα