

- 4 άτομα Μερίδες
Συνταγής
Εκτύπωση
CORDON BLEU (ΓΚΟΡΝΤΟΝ ΜΠΛΟΥ)!!!
Τσεπακια σνιτσελ μοσχαριου γεμιστα με καπνιστο ζαμπον και τυρι κασερι.
Ενα υπεροχο και πεντανοστιμο πιατο!!!
Απολαυστε τα!!!
Συστατικά
- σνιτσελ μοσχαρι - 4 λεπτα
- ζαμπον - 4 φετες καπνιστο fouantre
- κασερι - 4 φετες
- αβγα - 2 χτυπημενα και αραιωμενα με 30 ml νερο
- αλευρι - 130 γρ.περιπου
- φρυγανια τριμμενη - 100 γρ.περιπου
- πιπερι - φρεσκοτριμμένο
- οδοντογλυφιδες
Εκτέλεση
Πλενουμε και στεγνωνουμε καλα τα σνιτσελ.
Τα αλατοπιπερωνουμε εσωτερικα.Απλωνουμε απο μια φετα ζαμπον και κασερι σε καθε σνιτσελ
-
και το διπλωνουμε. Κλεινουμε τα ανοιγματα με οδοντογλυφιδες,τα αλατοπιπερωνουμε και εξωτερικα
και τα περναμε ενα ενα πρωτα απο το αλευρι,
μετα απο το αυγο
-
και τελος απο την φρυγανια.
Τα τοποθετουμε σε ταψακι με λαδοκολλα και τα αφηνουμε για 1 ωρα στο ψυγειο.
Αν θελουμε να τα τηγανισουμε βαζουμε 1/2 φλ.τσαγιου ελαιολαδο σε αντικολλητικο τηγανι να ζεσταθει και τα τηγανιζουμε σε μετρια θερμοκρασια
μεχρι να παρουν χρωμα
-
και τα αφηνουμε κατοπιν σε απορροφητικο χαρτι να φυγουν τα περιττα λαδια.
Διαφορετικα τα ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο στους 180 βαθμους μεχρι να παρει χρωμα η κρουστα τους.
- Οπως και αν τα μαγειρεψουμε ειναι πεντανοστιμα.
Σερβιρουμε ζεστα τα σνιτσελ και συνοδευουμε με σαλατα εποχης!!!