ΥΓ:Θελω να επισημανω επανω στο θεμα του ψησιματος πως ο χρονος που αναφερει η Αργυρω τουλαχιστον στον δικο μου
φουρνο δεν ισχυει.Ο φουρνος σας πρεπει να ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟΣ το τονιζω αυτο
και καλο θα ειναι να τα παρακολουθειτε.Εμενα στα 25 λεπτα ηταν ακομα αψητα.
Μπορειτε να τους προσφερετε σκετους η’να τους βαλετε μαρμελαδα βερικοκο να τους κανετε(σαντουιτς)
Παντως ειναι πανευκολοι στην παρασκευη τους και πεντανοστιμοι. Δεν
εχουν να ζηλεψουν τιποτα απο τους εργολαβους των ζαχαροπλαστειων.
Η συνταγη ειναι της Αργυρως Μπαρμπαριγου

Δείτε επίσης