Μέθοδος Εκτέλεσης
Εχουμε πλύνει και στεγνώσει το Φιλέτο Κοτόπουλοαπο τα νερά, το τοποθετούμε σε ένα μπόλ και προσθέτουμε όλα τα υλικά μας.
το κρεμμύδι, το σκόρδο,τις πιπεριές,την τομάτα, την πάπρικα, την ρίγανη, φρεσκοτριμμένο πιπέρι, το ανάλογο αλάτι, το ελαιόλαδο και την γραβιέρα.
Τα ανακατεύουμε καλά,
σκεπάζουμε με διάφανη μεμβράνη το μπόλ και το αφήνουμε στο ψυγείο τουλάχιστον για 1 ωρίτσα.
Στην συνέχεια απλώνουμε στον πάγκο μας σταυρωτά 8 λαδόκολλες (απο 4 για κάθε πουγκί)
και μοιράζουμε το φαγητό μας.
Πιάνουμε όλες τις άκρες απο τις λαδόκολλες τις φέρνουμε στο κέντρο και κλείνουμε σε πουγκί.
Με ένα σπάγγο μαγειρικής που δέν καίγεται, δένουμε καλά τα πουγκιά μας.
Στρώνουμε μία λαδόκολλα στο ταψί μας και τοποθετούμε τα πουγκιά μας.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190-200 βαθμούς στον Αέρα για 1μιση ώραπερίπου, ανάλογα τον φούρνο μας.
20 λεπτά πρίν βγάλουμε το φαγητό μας, ανοίγουμε τα πουγκιά μας
και τα αφήνουμε να πάρουν το ανάλογο χρωματάκι που επιθυμούμε.
Συνοδεύουμε ιδανικά με τηγανιτές πατατούλες, κρασάκι και Καλή Παρέα.
- Καλή Επιτυχία και Καλή σας Ορεξη.
Hμερομηνία ανάρτησης συνταγής: 22 Φεβρουαρίου 2022
ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κοτοπουλο Στη Σουβλα ΧΩΡΙΣ ΣΟΥΒΛΑ
Σπετσοφαι Παραδοσιακο Αλλιως
Σαγανακι Κανταιφι Διαφορετικο