Μέθοδος Εκτέλεσης
- Εχουμε πλύνει και στεγνώσει το Φιλέτο Κοτόπουλοαπο τα νερά, το τοποθετούμε σε ένα μπόλ και προσθέτουμε όλα τα υλικά μας.
- το κρεμμύδι, το σκόρδο,τις πιπεριές,την τομάτα, την πάπρικα, την ρίγανη, φρεσκοτριμμένο πιπέρι, το ανάλογο αλάτι, το ελαιόλαδο και την γραβιέρα.
- Τα ανακατεύουμε καλά,
- σκεπάζουμε με διάφανη μεμβράνη το μπόλ και το αφήνουμε στο ψυγείο τουλάχιστον για 1 ωρίτσα.
- Στην συνέχεια απλώνουμε στον πάγκο μας σταυρωτά 8 λαδόκολλες (απο 4 για κάθε πουγκί)
- και μοιράζουμε το φαγητό μας.
- Πιάνουμε όλες τις άκρες απο τις λαδόκολλες τις φέρνουμε στο κέντρο και κλείνουμε σε πουγκί.
- Με ένα σπάγγο μαγειρικής που δέν καίγεται, δένουμε καλά τα πουγκιά μας.
- Στρώνουμε μία λαδόκολλα στο ταψί μας και τοποθετούμε τα πουγκιά μας.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190-200 βαθμούς στον Αέρα για 1μιση ώραπερίπου, ανάλογα τον φούρνο μας.
- 20 λεπτά πρίν βγάλουμε το φαγητό μας, ανοίγουμε τα πουγκιά μας
- και τα αφήνουμε να πάρουν το ανάλογο χρωματάκι που επιθυμούμε.
- Συνοδεύουμε ιδανικά με τηγανιτές πατατούλες, κρασάκι και Καλή Παρέα.
- Καλή Επιτυχία και Καλή σας Ορεξη.
Hμερομηνία ανάρτησης συνταγής: 22 Φεβρουαρίου 2022
ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κοτοπουλο Στη Σουβλα ΧΩΡΙΣ ΣΟΥΒΛΑ
Σπετσοφαι Παραδοσιακο Αλλιως
Σαγανακι Κανταιφι Διαφορετικο