Μέθοδος Εκτέλεσης
- Βάζουμε στο Μίξερ την παγωμένη κρέμα γάλακτος και την χτυπάμε να πάρει την υφή γιαουρτιού.
- Τώρα προσθέτουμε το παγωμένο ζαχαρούχο γάλα,
- την κρέμα Lacta,
- και ξαναχτυπάμε να αναδευτούν όλα τα υλικά για 1 λπερίπου λεπτό.
- Προσθέτουμε και τα καβουρδισμένα Αμύγδαλα και με μια μαρίζ ανακατεύουμε καλά και το παγωτό μας είναι έτοιμο.
- Το Τοποθετούμε σε μεταλλικό ή/ πλαστικό σκεύος με καπάκι στην κατάψυξη να παγώσει πολύ καλά και μετά το απολαμβάνουμε με μεγάλη ευχαρίστηση.
Hμερομηνία ανάρτησης συνταγής: 16 Ιουνίου 2021
ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΠΙΤΙΚΟ ΠΑΓΩΤΟ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΤΣΙΧΛΟΦΟΥΣΚΑ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΜΑΛΑΚΗ ΥΦΗ
Γρηγορο Καιμάκι Παγωτό Χωρίς Παγωτομηχανή ΧΩΡΙΣ Ανακατέματα Χωρίς να Κρυσταλιάζει
Παγωτο Βανίλια Χωρις Παγωτομηχανη