Μέθοδος Εκτέλεσης
- Ξεκοκκαλιζουμε το κοτοπουλο,και το κοβουμε με το μαχαιρι η'το ψαλιδι κουζινας σε πολυ μικρα κομματακια και το βαζουμε σε μια λεκανιτσα.
- Προσθετουμε το κρεμμυδι,σκορδο,
- μαιντανο,δυοσμο,
- τα τυρια,αλατι,μοσχοκαρυδο πιπερι πολυ ελαχιστο ελαιολαδο , ανακατευουμε και ζυμωνουμε μεχρι να ενωθουν ολα τα υλικα μας.
- Βαζουμε το καλαμποκελαιο στο τηγανι μας να ζεσταθει,πλαθουμε τους κεφτεδες μας σε μπαλιτσες,τις παιρναμε καλα απο το αλευρι τιναζουμε να φυγει το περιττο αλευρι τους πατικωνουμε ελαφρα
- και τους ριχνουμε στο τηγανι μεχρι να ροδοκοκκινισουν και απο τις 2 πλευρες.
- Τους βγαζουμε σε πιατελα με απορροφητικο χαρτι να φυγουν τα περισσια λαδια και σερβιρουμε..
- Φτιαξτε και μια σως στο πι και φι με μαγιονεζα λιγη κετσαπ και λιγη μουσταρδα και καλη σας ορεξη!!!
Hμερομηνία ανάρτησης συνταγής: 3 Φεβρουαρίου 2012
ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΦΥΛΛΑ
Ευκολα Τυροπιτακια με Ζυμη Γιαουρτιου - Τυροψωμακια
Κοτοπουλο Στη Σουβλα ΧΩΡΙΣ ΣΟΥΒΛΑ