Μέθοδος Εκτέλεσης
Ξεκοκκαλιζουμε το κοτοπουλο,και το κοβουμε με το μαχαιρι η'το ψαλιδι κουζινας σε πολυ μικρα κομματακια και το βαζουμε σε μια λεκανιτσα.
Προσθετουμε το κρεμμυδι,σκορδο,
μαιντανο,δυοσμο,
τα τυρια,αλατι,μοσχοκαρυδο πιπερι πολυ ελαχιστο ελαιολαδο , ανακατευουμε και ζυμωνουμε μεχρι να ενωθουν ολα τα υλικα μας.
Βαζουμε το καλαμποκελαιο στο τηγανι μας να ζεσταθει,πλαθουμε τους κεφτεδες μας σε μπαλιτσες,τις παιρναμε καλα απο το αλευρι τιναζουμε να φυγει το περιττο αλευρι τους πατικωνουμε ελαφρα
-
και τους ριχνουμε στο τηγανι μεχρι να ροδοκοκκινισουν και απο τις 2 πλευρες.
Τους βγαζουμε σε πιατελα με απορροφητικο χαρτι να φυγουν τα περισσια λαδια και σερβιρουμε..
- Φτιαξτε και μια σως στο πι και φι με μαγιονεζα λιγη κετσαπ και λιγη μουσταρδα και καλη σας ορεξη!!!
Hμερομηνία ανάρτησης συνταγής: 3 Φεβρουαρίου 2012
ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΦΥΛΛΑ
Ευκολα Τυροπιτακια με Ζυμη Γιαουρτιου - Τυροψωμακια
Κοτοπουλο Στη Σουβλα ΧΩΡΙΣ ΣΟΥΒΛΑ