Μέθοδος Εκτέλεσης
- Ψιλοκοβουμε τα κρεμμυδια,σκορδο,πιπερια,και τα σωταρουμε
σε μια κατσαρολα οπου εχουμε βαλει λιγο ελαιολαδο να ζεσταθει.
- Στην συνεχεια ριχνουμε και τα φασολακια(αν ειναι φρεσκα τα καθαριζουμε ουριτσες
και πλαινα, αν ειναι κατεψυγμενα τα ριχνουμε απευθειας στην κατσαρολα)
και τα σωταρουμε ολα μαζι.
- Κατοπιν αφου εχουμε καθαρισει και κοψει σε μετρια κομματια τα λαχανικα
τα ριχνουμε και αυτα ανακατευουμε καλα,
- ριχνουμε τις ντοματες,μαιντανο,
πιπερι,ριγανη λιγο νερακι και τα αφηνουμε να σιγοβρασουν
- μεχρι
να πηξει η σαλτσουλα και τελος ριχνουμε το αναλογο αλατακι,και σερβιρουμε.
Συνοδευουμε με τυρι φετα,και φρεσκο ψωμακι για λαχταριστες βουτες.
Το ψωμακι το ζυμωσα εγω και αυριο θα σας βαλω και την συνταγη.
Καλη σας ορεξη!!!
Hμερομηνία ανάρτησης συνταγής: 25 Ιανουαρίου 2011
ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΜΑΓΕΙΡΙΤΣΑ VEGAN ΝΗΣΤΙΣΙΜΗ
Πρασοπιτα Νηστισιμη Πιτα με Τραγανο Φυλλο
ΚΕΙΚ ΝΗΣΤΙΣΙΜΟ ΧΩΡΙΣ ΛΑΔΙ ΜΕ 3 ΥΛΙΚΑ