Ενα πεντανοστιμο ορεκτικο-μεζεδακι,πικαντικο με απλα και λιγα υλικα
με ωραια φινετσατη εμφανιση για το οικογενειακο-εορταστικο τραπεζι αλλα και για τον μπουφε
Δικο σας!!!
ελαιολαδο ή καλαμποκελαιο μισο μισο για το τηγανισμα 250 ml
Αλευρι για παναρισμα της φετας ελαχιστο
Μέθοδος Εκτέλεσης
Απλωνουμε στον παγκο εργασιας μας το φυλλο με το μεγαλυτερο πλατος μπροστα μας,και το χωριζουμε στην μεση.
Τοποθετουμε τις δυο φετες μπεικον σταυρωτα περιπου στη μεση του φυλλου.
Επανω στο μπεικον ακουμπαμε το τυρι αφου πρωτα το εχουμε αλευρωσει και το εχουμε τιναξει απο το περιττο αλευρι και απο πανω τοποθετουμε τις πιπεριες σταυρωτα.
Διπλωνουμε τις ακρες του μπεικον προς τα επανω να αγκαλιασουν τυρι και πιπεριες
Ανασηκωνουμε την μερια του φυλλου που εχουμε μπροστα μας και σκεπαζουμε το τυρι.
Κλεινουμε τα δεξια και αριστερα πλαινα του φυλλου να ακουμπησουν στο τυρι
και τυλιγουμε σε πακετο.
Συνεχιζουμε την ιδια διαδικασια και για το δευτερο πακετο μας.
Ζεσταινουμε ελαιολαδο σε αντικολλητικο τηγανι και τηγανιζουμε μεχρι να παρουν ενα χρυσοκιτρινο χρωμα και απο τις δυο πλευρες.
Αν θελουμε μπορουμε να τα αλειψουμε με ελαιολαδο τα πακετακια μας και να τα ψησουμε στο φουρνο.
Τα αφαιρουμε απο την φωτια χωρις λαδια επανω σε απορροφητικο χαρτι...
και κατοπιν σε πιατελιτσα σερβιρισματος και τα ραντιζουμε με λιγο μελι
πασπαλιζοντας με καβουρντισμενο σουσαμι και τα σερβιρουμε ζεστα.
ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΜΑΓΕΙΡΙΤΣΑ VEGAN ΝΗΣΤΙΣΙΜΗ
Πολίτικο Γλυκό με Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Παραδοσιακή Συνταγή (Βυζαντινο)
ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΦΥΛΛΑ