Μέθοδος Εκτέλεσης
- Κοβουμε σε 4 λωριδες το καθε φυλλο και βαζουμε στην ακρη του φυλλου
μιση φετα τυρι,και μιση φετα ζαμπον η'οτι αλλο αλλαντικο θελετε κλεινουμε λιγο προς τα μεσα τα πλαινα φυλλα,
- και το τυλιγουμε σε ρολο.
Αφου τελειωσουν τα υλικα μας ζεσταινουμε
σε ενα τηγανι το λαδι μας και τα τηγανιζουμε μεχρι να παρουν
ενα χρυσοκιτρινο χρωμα και απο τις δυο μεριες,τα τοποθετουμε
σε απορροφητικο χαρτι να φυγουν τα λαδια και τα σερβιρουμε ζεστα.
Hμερομηνία ανάρτησης συνταγής: 26 Δεκεμβρίου 2010
ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΦΥΛΛΑ
Σπετσοφαι Παραδοσιακο Αλλιως
Σαγανακι Κανταιφι Διαφορετικο