Μοναδικος συνδυασμος υπεροχης νουτελας με σιροπιασμενο τραγανο φυλλο και μαυροκερασο.Εκπληξτε τον ουρανισκο σας πλημμυριζοντας τον με τη μοναδικη αντιθεση γευσεων που προσφερει η νουτελα αγκαλιασμενη απο το ολοτραγανο σιροπιασμενο φύλλο με την οξυτητα του μαυροκερασου.Καινουρια εμπειρια σε καθε μπουκια. Την συγκεκριμενη συνταγη μου την εδωσε η γλυκυτατη Pastry chef Markela Pappa και την ευχαριστω παρα πολυ απο καρδιας!!! Απολαυστε τα!!
1 πακετο φυλλο κρουστας 1/2 κιλο περιεχει 12 φυλλα-Εγω εβαλα 1/2 κιλο φυλλα πολιτικο Βηρυτου που περιεχει 13 φυλλα Σπορελαιο λεει η συνταγη, εγω προτιμησα βουτυρο αγελαδος 1 κονσερβα μαυροκερασο ζελε το βρισκουμε σε Σ/Μ Νουτελα απο 1 κ.σουπας οχι πολυ γεματη σε καθε φωλιτσα
ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΜΑΓΕΙΡΙΤΣΑ VEGAN ΝΗΣΤΙΣΙΜΗ
Πολίτικο Γλυκό με Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Παραδοσιακή Συνταγή (Βυζαντινο)
Εύκολη Βασιλόπιτα Κέικ Με Αρωματα Εσπεριδοειδων ΣΟΥΠΕΡ Αφράτη