ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ

ΦΡΕΣΚΟΣ ΣΟΛΟΜΟΣ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝΤΡΟΛΙΒΑΝΟ!!!

Προκειται για ενα εξαιρετικα νοστιμο ψαρι με καρδιοπροστατευτικη δραση, και για τον λογο αυτο και οχι μονο...... πρεπει να τον ενταξουμε στις διατροφικες μας επιλογες. Ο τροπος που τον μαγειρεψα πεντανοστιμος, απλος και γρηγορος μιας και ο σολομος μαγειρευεται σε ελαχιστο χρονο. Εσεις απλα δοκιμαστε τον!!!

Συστατικά

  • σολομο 500 γρ.φρεσκο φιλετο
    ελαιολαδο 50 ml
    χυμό λεμόνι μισό
    μουσταρδα 2 κ.σουπας
    σκορδο 2-3 πρεζες τριμμενο σε σκονη
    θυμαρι 2 πρεζες η΄ριγανη
    αλατι
    πιπερι φρεσκοτριμμένο
    δεντρολιβανο 2 κλωναρια
    νερο 50 ml

Μέθοδος Εκτέλεσης

  1. Απλωνουμε τα κομματια ψαριου σε ταψακι,βαζουμε ολα τα υπολοιπα υλικα στο μουλτι εκτος απο το νερο και το δεντρολιβανο και τα χτυπαμε να γινουν σαν κρεμα.Την περιχυνουμε επανω απο τα φιλετα,
  2. προσθετουμε το δεντρολιβανο και το νερο
  3. και ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο στον αερα για 20 λεπτα το πολυ,οχι παραπανω.
  4. Σερβιρουμε με βραστα λαχανικα της αρεσκειας μας,μπροκολο,καροτα,πατατες κ.λ.π.
Hμερομηνία ανάρτησης συνταγής: 13 Ιανουαρίου 2016